Sinds 2006 ben ik als koordirigent verbonden aan Theaterkoor Houten. Een warme groep mensen tussen de 20 en 70 jaar die allemaal houden van zang in combinatie met spel en dans/beweging. Stil staan achter een map is er bij ons niet bij! Gemiddeld om de 2 jaar maken we samen met een regisseur een muziektheater voorstelling met zang, spel en dans waarbij we gebruik maken van bestaande songs in een breed repertoire. Van musical tot pop en af en toe iets licht klassieks of jazzy. Maar altijd gieten we het in de setting van dat moment. In het jaar dat we geen grote voorstelling maken, treden we op bij kleinere gelegenheden zoals een activiteitenmarkt, in zorgcentra of ergens anders op verzoek.

Ik vind het belangrijk dat mensen het verhaal in het lied overbrengen. Alleen de juiste noten zingen is niet genoeg. Dus inleving, visualiseren en spel helpen daarbij. En vooral plezier hebben in wat je doet en dat uitstralen. Dat neemt het publiek mee.

Recentelijk ben ik begonnen met een overdagkoor in Uithoorn. Laagdrempelig, lekker een uurtje zingend de dag beginnen. In Amsterdam start ik in oktober als repetitor bij een ambitieuze theatergroep.

Heeft u incidenteel een inval dirigent nodig? Dan kunt u mij benaderen en wie weet kan ik wat voor u betekenen. Ik lees makkelijk van bladmuziek, kan zelf aan de piano begeleiden en ben direct in de omgang met mensen. Ik kan invallen bij musical-/theater-/ en popkoren. In klassieke muziek ben ik helaas minder bedreven.