In 2002 ben ik afgestudeerd aan het Arnhems conservatorium, schoolmuziek (met bijvak koordirectie). Na deze opleiding startte ik bij Kunstbedrijf Arnhem, afdeling musical en muziektheater. Daar gaf ik -samen met collega’s dans en theater- les aan kinderen en volwassenen. Hier ontstond de liefde voor musical en het werken met musical/muziektheater. Ook begon ik al tijdens mijn studie als dirigent van een studenten-popkoor. In de jaren die volgden heb ik als dirigent en/of repetitor gewerkt met diverse koren in verschillende stijlen, van pop tot smartlap en wat daar tussen ligt maar mijn hart ligt het meest bij muziektheater en musical.  Sinds 2006 ben ik als dirigente verbonden aan Theaterkoor Houten waarmee ik samen met een regisseur zelfgeschreven muziektheaterstukken maak.

Daarnaast ben ik als vakleerkracht muziek verbonden aan de SO Alphons Laudyschool voor kinderen met een verstandelijke beperking. Muziek komt juist bij deze kinderen meer binnen en kan heel waardevol zijn. N.a.v. een eerdere opleiding muziektherapie en het werken met deze kinderen in het speciaal onderwijs groeide de interesse in de helende werking van muziek en heb ik scholingen gevolgd in BIM (beleving in muziek), RGM (Ronnie Gardiner Methode) en NMT (neurologische muziektherapie).

Ik ben getrouwd met Wim, mijn creatieve man die zelf ook graag op het toneel staat. Dus als ik inspiratie nodig heb, klop ik dikwijls bij hem aan. Hij speelt in de kersttijd Scrooge en zelf geniet ik ervan om in de kerstperiode a capella meerstemmige kerstcarols te zingen met de X-mas Vocals. Soms kunnen we dit combineren en staan we samen in Dickensstijl op te treden.